Od:
Do:

Rođendanski koncert dječjeg zbora ''Hosana''

Rođendanski koncert dječjeg zbora VARAŽDIN, 24. 11. 2017.
U petak 24. studenoga u Župi sv. Josipa u Varaždinu održan je jubilarni koncert povodom 10. rođendana dječjeg zbora ''Hosana''.

Desetak duhovnih pjesama izvelo je trideset članova zbora, dok su posebni gosti koncerta bili članovi župnog zbora mladih ''Adonai''. Na kraju koncerta priključili su se i neki bivši članovi dječjeg zbora koji su sada srednjoškolci i studenti. Koncert su glazbeno animirali Nino Mišćin, Goran Premec i Ivana Kolarić. Voditeljica koncerta bila je Andrea Dreven.

Na kraju koncerta voditeljica zbora, vjeroučiteljica Ivana Kolarić, zahvalila je svima koji su podržali djelovanje ovog dječjeg zbora te svim pjevačima koji su kroz ovih deset godina darivali svoje vrijeme i ljubav slaveći Gospodina pjesmom.

Koncert je imao i humanitarnu dimenziju. Na samom kraju prikupljeni su dobrovoljni prilozi za sirotište ''Mali dom'' u Africi o kojemu nam je na Misijsku nedjelju svjedočila volonterka Sunčica Biškup koja je jedno vrijeme provela u misijama. Na koncertu je prikupljeno 1700 kuna za potrebe Malog doma. Na kraju koncerta svi pjevači, gosti i prijatelji okupili su se na rođendanskom slavlju i druženju.
 
Ivana Kolarić