Od:
Do:

Vlč. Ivan Herceg u Svetom Martinu na Muri zahvalio Bogu na dvadeset godina svećeničke službe

Vlč. Ivan Herceg u Svetom Martinu na Muri zahvalio Bogu na dvadeset godina svećeničke službeSVETI MARTIN NA MURI, 30. 6. 2019.
U nedjelju 30. lipnja večernjom svetom misom vlč. Ivan Herceg, župnik Župe Svetog Martina biskupa u Svetom Martinu na Muri, je zahvalio Bogu na dvadeset godina svećeničke službe.

Uz slavljenika u koncelebraciji je bilo prisutno više od 20 svećenika, više časnih sestara koje su rodom iz Župe Sveti Martin na Muri, dvadesetak ministranata i veliko mnoštvo vjernika.

Pjevanje na misi su animirali zajedno stariji i mlađi pjevači, a na orguljama su se izmjenjivali Patrik Zamuda (voditelj zbora mladih) i Božidar Frančić (voditelj mješovitog zbora).

Propovijedao je vlč. Mladen Vidak koji je istaknuo izazove koji stoje pred svećenikom u današnje vrijeme, te naglasio što treba svećenika veseliti u svakidašenjm životu. Pred kraj svete mise župniku su uputili čestitke predstavnici župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća, župnog karitasa, pjevača, Osnovne škole,  Općine, Grada Murskog Središća, mladih, ministranata, vatrogasaca i obitelji.

Župnik je svima zahvalio i pozvao na molitvu za svećenike, a poslije misnog slavlja bilo je kod župnog dvora prigodno druženje.
 
Izvor: Župa Sveti Martin na Muri