Od:
Do:

Biskup Josip Mrzljak primio p. Marka Glogovića i članove Udruge "Betlehem" iz Varaždina

Biskup Josip Mrzljak primio p. Marka Glogovića i članove Udruge "Betlehem" iz VaraždinaVARAŽDIN, 30. 1. 2019.
Pater Marko Glogović, OSPPE i članove Udruge „Betlehem“ iz Varaždina, susreli su se s Varaždinskim biskupom Josipom Mrzljakom u njegovom uredu u Varaždinu 30. siječnja 2019. godine.

Udruga „Betlehem“ nastala je s ciljem promicanja dostojanstva ljudskog života i nerođene djece. Članovi Udruge nastoje molitvom, žrtvom, savjetom i svakim drugim kršćanskim načinom pomoći da se začeta djeca spase od pobačaja. Osim što se bore za nerođene, Udruga pomaže majkama koje odustaju od pobačaja te im pomažu u trudnoći i majčinstvu na raznim razinama.

U bratskom ozračju biskup i predstavnici Udruge „Betlehem“ razgovarali su o ostvarenim uspjesima Udruge te o njihovim daljnjim planovima i smjerovima. Posebno su predstavili djelovanje Udruge na području grada Varaždina. Biskup je Udruzi dao podršku i pohvalio njihovo zauzimanje za one koji se sami svojim glasom i snagama ne mogu braniti. Također, iskazao je spremnost za suradnju i pomoć od strane Biskupije za promicanje i širenje tog važnog apostolata za Crkvu i društvo.
 
Marko Domiter