Od:
Do:

Korizmena kampanja inicijative "40 dana za život". Molit će se ispred bolnica u Varaždinu, Čakovcu i Koprivnici

Korizmena kampanja inicijative "40 dana za život". Molit će se ispred bolnica u Varaždinu, Čakovcu i KoprivniciVARAŽDIN, ČAKOVEC, KOPRIVNICA, 26. 2. - 5. 4. 2020.

Na Pepelnicu odnosno čistu srijedu 26. veljače 2020. započinje nova korizmena kampanja inicijative „40 dana za život“. I ove godine bit će najveća dosad, budući da u njoj sudjeluje čak 35 hrvatskih gradova na 37 mjesta bdjenja, među kojima su i gradovi Varaždinske biskupije: Varaždin, Čakovec te Koprivnica.

Tako će ispred Županijskih bolnica u Varaždinu i Čakovcu organizirano vrijeme bdijenja u molitvi za spas nerođenih biti svakodnevno od 6 do 18 sati dok će ispred koprivničke Opće bolnice to biti od 5.30 do 17.30 sati.

Za istaknuti je da su se ovogodišnjoj nacionalnoj molitvenoj kampanji pridružili i novi gradovi Samobor i Labin, a kao Udruga „Hrvatska za život“ i inicijativa „40 dana za život“ po prvi puta ove godine bit će prisutni na svim mjestima gdje se službeno rade pobačaji. To znači da će, uz spomenutih 35 gradova, Udruga jednom tjedno pohoditi bolnicu u Našicama, Pakracu, Ogulinu te preostale bolnice u Zagrebu gdje još nemaju službenog bdjenja 40 dana za život.