Od:
Do:

„Srcima okrunimo Mariju“ – molitva krunice svake srijede u crkvi sv. Nikole biskupa u Varaždinu

„Srcima okrunimo Mariju“ – molitva krunice svake srijede u crkvi sv. Nikole biskupa u VaraždinuVARAŽDIN, 6. 12. 2017.
Po uzoru na molitvenu zajednicu Srca Isusova koja molitvom objedinjuje različite molitvene i župne zajednice u više od pedeset hrvatskih gradova, i u Varaždinu će se, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije i molitvene zajednice Srce Isusovo te pod geslom „Srcima okrunimo Mariju“, započeti s molitvom krunice svake srijede od 20 sati i to u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Varaždinu.

Put molitvene zajednice Srca Isusova koji je započeo molitvom krunice na zagrebačkim Kamenitim vratima svakog utorka, bio je vrlo skroman, a danas se proširio i broji na stotine članova koji redovito mole pred kipom Majke od Kamenitih Vrata okupljajući mlade i stare, obitelji i djecu u molitvi na različite nakane koje se kreiraju spontano ili prije oblikovane i poslane na službeni e-mail ili facebook stranicu, do dana uoči molitvenog susreta.

Nadamo se da će se slično dogoditi i u našem Varaždinu, a iz Ureda za pastoral mladih pozivaju sve da im se pridruže svake srijede počevši od 6. prosinca kada će na prvi susret doći Alan Hržica, voditelj molitvene zajednica Srca Isusova te pjevač duhovne glazbe.