Od:
Do:

U župnoj crkvi u Goričanu predstavljena knjiga Zlatka Krznarića "Ti si svjedok"

U župnoj crkvi u Goričanu predstavljena knjiga Zlatka Krznarića "Ti si svjedok"GORIČAN, 18. 11. 2018.
„Ti si svjedok“ naziv je knjige koju je, sam autor, Zlatko Krznarić predstavio u nedjelju 18. studenoga, nakon prijepodnevnih svetih misa, u Župi sv. Leonarda u Goričanu i to na poziv župnika spomenute Župe vlč. Josipa Drvoderića.

Zlatko Krznarić nekada je bio izvrstan sportaš i vozač speedwaya u Speedway klubu Prelog, deset  godina uspješno nastupao na međunarodnim motociklističkim utrkama, višestruki osvajač prvenstva Hrvatske i brojnih međunarodnih nagrada.

- Vozač sam po zanimanju,  živio sam burnu mladost, potom sam se smirio i krenuo drugim putem. U trenucima kad sam sa suprugom Sandrom čekao peto dijete, u teškoj prometnoj nesreći u Šenkovcu 2011. godine ostao sam bez lijeve potkoljenice. Obitelj, vjera, optimizam i peto dijete na putu, dali su mi vjetar u leđa i nadu u novi život.  Danas sam sretan čovjek, nasmijan, volim se našaliti  na račun svog invaliditeta, imam obitelj, djecu i prekrasnu ženu Sandru – kazao je na predstavljanju knjige okupljenim župljanima u župnoj crkvi sv. Leonarda  autor knjige Zlatko Krznarić.

Na temelju  autobiografskih iskustava,  koja je skupio kroz dosadašnji život,  nastala je knjiga “Ti si svjedok”.  Danas Zlatko vrlo predano sudjeluje u brojnim aktivnostima unutar Katoličke Crkve,  ide na svete mise, moli se, te zahvaljuje dragom Bogu za sve  božje milosti.
Tekst i foto: Tomislav Gudlin