Od:
Do:

Predstavljena knjiga Zlatka Krznarića „Ti si svjedok“

Predstavljena knjiga Zlatka Krznarića „Ti si svjedok“ČAKOVEC, 26. 11. 2017.
U nedjelju 26. studenoga u Katoličkom domu Župe svetog Nikole biskupa u Čakovcu predstavljena je knjiga Zlatka Krznarića „Ti si svjedok“.
Naslov knjige „Ti si svjedok“ nosi u sebi širinu koja se odnosi na svakog čovjeka, jer, kako kaže sam autor, svaki ljudski život jedna je unikatna i originalna priča.

- Jednog sam se jutra u sebi hrabro usudio postaviti ovako pitanje: „Bože moj, što bi Ti htio da danas učinim za Tebe?“ Odmah su na to mojim bićem prodorno i jasno prostrujile dvije tada još neshvatljive riječi: „Piši knjigu!“ „Što? Kako? O čemu? Ne mogu ja to.“ Postavio sam pitanje, ali kao da unaprijed nisam računao na odgovor. Da bi mogla nastati ova knjiga, očito sam trebao imati sređen život, materijalnu sigurnost i zdravlje, a zatim izgubiti sve osim…Vrativši svoje blagodati, prepoznao sam među njima i onu najvrjedniju. Važno je imati nadu, optimizam i samopouzdanje u životu, ali još je važnije znati da u svim našim padovima nikada nismo sami – kaže o svojoj knjizi ovaj 45-godišnji Čakovčanac.

Zlatko je otac petero djece. Duži niz godina vrlo predano sudjeluje u brojnim aktivnostima unutar Katoličke crkve. Sabirući razna iskustva, na taj je način ujedno i nastala ova knjiga otvorenih, iskrenih i vrlo snažnih životnih svjedočanstava.
 
foto: Karlo Vuković