Od:
Do:

Emisija "Vjera i nada" na Laudato TV

Emisija "Vjera i nada" na Laudato TVVARAŽDIN/ZAGREB, 2. 6. 2017.
Televizijska emisija "Vjera i nada" koju proizvodi Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije, osim na Vtv televiziji, od lipnja 2017. bit će emitirana i na Laudato TV i to svake nedjelje u 18.30 sati te reprizirana ponedjeljkom u 06.00 sati.

Na nedjelju svetkovine Duha Svetog, 4. lipnja, u emisiji ćemo progovoriti o samoj svetkovini Duhova te o 50. obljetnici Katoličke karizmatske obnove u svijetu.

Naime, svetkovinom Duhova prisjećamo se silaska Duha Svetoga među apostole. Stoga progovaramo o Duhu Svetom: tko je On, kako se možemo otvoriti Njegovom djelovanju te kako On djeluje.

Podsjećamo i na 50. obljetnicu Katoličke karizmatske obnove u svijetu te progovaramo o obnovi u Duhu: kako nastaju i što su karizmatske zajednice, kako ih prihvaća Katolička Crkva, koje su glavne značajke odnosno glavni ciljevi tih zajednica.

Gost emisije je fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta Tabor.

Podsjetimo i kako emisiju "Vjera i nada" i dalje možete pratiti na Vtv televiziji svake subote u 18.10 sati te reprizu nedjeljom u 12.00 sati i ponedjeljkom u 13.30 sati.

Emisiju možete pogledati i na youtube kanalu Varaždinske biskupije.
VB