Od:
Do:

Susret starijih i nemoćnih osoba župe Nedelišće

Susret starijih i nemoćnih osoba župe NedelišćeNEDELIŠĆE, 19.9.2021.
U organizaciji župnog karitasa Župe Nedeliščće u nedjelju 19. rujna poslije podne održano je prigodno druženje za starije i nemoćne župljane. Druženje je započelo svetom misom u 15.00 sati koju je predslavio župnik Ivan Herceg, a prije mise je bila mogućnost sakramenta svete ispovijedi. Kod sakramenta svete ispovijedi pomagali su umirovljeni svećenici vlč. Josip Horvat i vlč. Tomislav Antekolović. Na početku misnog slavlja župnik i umirovljeni svećenici podijelili su sakrament bolesničkog pomazanja.

U propovijedi je župnik sve pozvao da njeguju iskren odnos prema Bogu i bližnjima. Također je naglasio da smo Bogu svi važni, bez obzira da li smo mladi ili stari.

Na misi je svirao kantor Vladimir Mihaljević, a pjevanje su animirali stariji pjevači.

Poslije misnog slavlja bio je prigodni domjenak, a pokrovitelji druženja poslije svete misu su bili: župni karitas, DVD Nedelišće, mesnica Mihalić i mnogi pojedinci koji su donirali kolače, a općina Nedelišće je sponzorirala slanje pozivnica.

"Velika hvala članovima župnog karitasa i suradnicima.Od srca iskreno hvala svima. Neka Božja milost i Božji blagoslov bude nagrada za svako dobro djelo.", poručuje župnik Ivan Herceg.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika