Od:
Do:

Zahvala darivateljima pastoralno-misijskog Centra Sveti Ivan Krstitelj pod geslom „Ljubiti strpljivo djelima“

Zahvala darivateljima pastoralno-misijskog Centra Sveti Ivan Krstitelj pod geslom „Ljubiti strpljivo djelima“DONJE I GORNJE VRATNO, 30.12.2020.
Mjesec prosinac u 2020. godini za pastoralno-misijski Centar Sveti Ivan Krstitelj bio je izvanredan mjesec prepun iskrene brige i pažnje upućene najpotrebnijima za koje Centar skrbi. Zahvaljujemo svima koji su se uključili u sljedeće akcije darivanja prigodnim poklonima (odjeća i obuća, slatkiši, higijenske potrepštine, hrana, igračke i dječje Biblije te namještaj) ponajprije za djecu korisnike Centra i za njihove obitelji kao i za bolesne i nemoćne članove zajednice u sklopu sela Donje i Gornje Vratno.

Prigodne akcije i darivatelji bili su:
- prigodno darivanje povodom blagdana Svetog Nikole: Caritas Varaždinske biskupije posredstvom Ante Šole  u zajedništvu s grofom Georgom Eltzom
- prigodno darivanje uoči božićnih i novogodišnjih blagdana: Caritas Varaždinske biskupije posredstvom Ante Šole, Odbor za pastoral Roma HBK posredstvom s. Karoline Miljak, Nikola i Vinko Jellačić, Milo i Danijela de Grisogono uz podršku roditelja djece iz OŠ Matije Gupca iz Zagreba.

Posebno hvala upućujemo Božici Šanjek koja je donirala namještaj iz obiteljske kuće pokojnih Anke i Stjepana Prešnjak iz Nedeljanca i tako vrijednim pokućstvom pomogla opremiti trošne stambene objekte za čak 5 obitelji iz zajednice.

U ova teška i kaotična vremena hvalevrijedna je svaka pozornost, pažnja, briga, zauzetost i poštovanje koje iskazujemo jedni drugima u raznim našim životnim izazovima. Molimo iskrena srca za sve naše dobročinitelje i za sve ljude dobre volje koji s radošću prate početak rada našega Centra. Neka Vam dobri Bog obilato u svojoj milosti uzvrati!

Kristina Čačić i Georg Eltz