Trajno euharistijsko klanjanjeDuhovni centar Varaždinske biskupije VeternicaPastoralni centar Varaždinske biskupije LudbregLudbreško svetišteSamostan sestara Klanjateljica Krvi Kristove, IvanecLiturgija danaNedjeljna poruka

Prijavi se

Prijavnica – Trajno euharistijsko klanjanje Varaždin

Isus te poziva! Otkrij ljepotu bliskog prijateljstva s Njim. Postani Klanjatelj!

Registrirani Klanjatelji su oni koji omogućuju da kapela TEK-a bude otvorena neprekidno za sve. Kapela TEK-a prostor je milosti i sabranosti, oaza mira u koju ljudi dolaze u svako doba dana ili noći, dolaze obnoviti snage prema Isusovu pozivu: „Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti“ (Mt 11,28).

Ako želiš 1 sat tjedno redovito biti u tihom klanjanju Isusu Kristu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, u kapeli TEKA-a u Varaždinu (tvoj sat dežurstva), ispuni ovu prijavnicu.

Ime i prezime *:
Mobitel *:
Telefon:
Adresa *:
Upiši dan i sat koji ti odgovara :
ili označi dio dana u kojem bi želio dežurstvo:
Ili možeš samo napisati svoje podatke i netko iz koordinacijskog tima će te kontaktirati za dogovor o tvom satu klanjanja u tjednu. Uvijek možeš zamijeniti svoj termin.
Osim što ćeš biti registrirani klanjatelj TEK-a, napiši „DA“ ako možeš biti jedan od koordinatora. Osobe koje preuzimaju koordinacijsku ulogu stavljaju se na službu Gospodinu, brinući se za dobro odvijanje i neprekinutost klanjanja, i na službu braći i sestrama klanjateljima:
Unesite kontrolni broj 1581: *
Ovime dajem privolu da se moji osobni podaci prikupljaju i obrađuju u skladu i na način kako slijedi: Varaždinska biskupija obrađuje osobne podatke isključivo uz privolu ispitanika i u isključivu svrhu organizacije Trajnog euharistijskog klanjanja u Varaždinu. Osobni podaci se neće davati na uvid i korištenje trećim osobama te ispitanici imaju pravo u svako doba odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade, osim ako se radi o obradi podataka u statističke svrhe kada osobni podatci više ne omogućuju identifikaciju osobe na koju se odnose.