Od:
Do:

Zahvalnim misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Marka, Mijo i Veronika Sklepić proslavili 70 godina braka

Zahvalnim misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Marka, Mijo i Veronika Sklepić proslavili 70 godina brakaSELNICA, 2. 5. 2021.
Mijo Sklepić (1931.) i Veronika r. Kralj (1933.), oboje iz Donjeg Koncovčaka u Župi Selnica, proslavili su u nedjelju 2. svibnja 70. obljetnicu braka zahvalnim misnim slavljem.

„Danas se cijela župa zajedno s vama raduje, s vašom djecom i njihovim obiteljima, unucima i praunucima, svi zajedno zahvaljujemo dragome Bogu što vas je poživio i očuvao u bračnoj ljubavi punih 70 godina.“, rekao je župnik vlč. Tomislav Leskovar na početku slavlja.

Mijo i Veronika vjenčali su se 29. travnja 1951. u župnoj crkvi svetog Marka evanđelista u Selnici. Cijeli život proveli su u svom rodnom Koncovčaku gdje su zajedno sa svojom obitelji, djecom, unucima i praunucima proslavili svoju obljetnicu. Još uvijek redovito dolaze nedjeljom na svetu misu, a Miju najviše „srdi kaj su mu oduzeli vozačku pa se ne može sam dopelati u crkvu nek mora druge prositi.“ Usprkos tome što je slabije pokretan, gospodin Mijo još uvijek vodi brigu za kapelu Presvetog Trojstva u Donjem Koncovčaku.

Svemogući Bog neka ih blagoslovi, poživi zdrave i dalje čuva u bračnoj ljubavi.
Župa Selnica