Od:
Do:

​Poziv na prijave za 16. Festival Dobrog Pastira

​Poziv na prijave za 16. Festival Dobrog PastiraVARAŽDIN, 9. 4. 2023. 
Predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije vlč. Siniša Dudašek uputio je poziv župnicima, župnim vikarima, đakonima, redovnicima te voditeljima zborova mladih Varaždinske biskupije poziv na prijave za 16. Festival Dobrog Pastira.
 
„Korizma je već tradicionalno vrijeme kada pozivam zborove mladih i soliste iz naših župnih i redovničkih zajednica da se prijave za nastup na 16. Festivalu Dobrog Pastira, koji će se održati u nedjelju, 30. travnja 2023. godine u 16 sati u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu, u župi sv. Fabijana i Sebastijana.
 
Taj dan Crkva obilježava kao Svjetski molitveni dan za sveta duhovna zvanja. Pozivam zato da se prijave zborovi mladih i solisti koji djeluju u vašoj župi ili redovničkoj zajednici naše Varaždinske biskupije na 16. Festival Dobrog Pastira.
 
Izvođači neka izaberu jednu pjesmu po svome vlastitom izboru (preporuka je da ona bude autorska) sa kojom će nastupati, a tema pjesme neka bude prigodna događaju.
 
Prijava pjesme, njezina autora, kratki životopis izvođača, broj izvođača i popis istrumenata na kojima će se pjesma izvoditi, traje do Uskrsa, 9. travnja 2023. isključivo na mail; sinisa.dudasek@inet.hr
 
Unaprijed zahvaljujem na Vašoj prijavi i radujem se Vašem dolasku na 16. Festival Dobrog Pastira te Vas pozdravljam u Kristu“, napisao je u svom pozivu vlč. Dudašek.