Od:
Do:

Otvorene prijave za jubilarni 15. festival Dobrog pastira koji će biti u Varaždinu na temu „Kad te Isus dotakne“

Otvorene prijave za jubilarni 15. festival Dobrog pastira koji će biti u Varaždinu na temu  „Kad te Isus dotakne“VARAŽDIN, 14. 3. 2022.
Početak korizme je već tradicionalno vrijeme kada se otvaraju prijave za sudjelovanje na festivalu Dobrog Pastira u organizaciji Ureda za pastoral duhovnih zvanja Vraždinske biskupije.

Tako su i ove godine pozvani zborovi mladih i soliste iz župnih i redovničkih zajednica s područja Biskupije da se prijave za nastup na 15. Festivalu Dobrog Pastira, koji će se održati u nedjelju, 8. 5. 2022. godine s početkom u 16 sati u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu, u župi sv. Fabijana i Sebastijana.

To je dan koji Crkva obilježava kao Svjetski molitveni dan za sveta duhovna zvanja.

Na Festivalu će, uz zborove mladih i soliste iz Varaždinske biskupije, nastupiti pjesmom te svjedočenjem i poznati pjevači duhovne glazbe: Alan Hržica i Andrej Grozdanov, Dalibor Prochazka i Jasenko Horvat, Juraj Belković i grupa Henok te Antonio Tkalec. Zato će tema Festivala biti: „Kad te Isus dotakne“.

Izvođači neka izaberu jednu pjesmu (preporuka je da ona bude autorska) s kojom će nastupati.

Prijava pjesme, njezina autora, kratki životopis izvođača, broj izvođača i popis istrumenata na kojima će se pjesma izvoditi traje do Uskrsa, 17. travnja 2022. isključivo na e-mail adresu: sinisa.dudasek@inet.hr

"Unaprijed zahvaljujem na vašoj prijavi i radujem se vašem dolasku na jubilarni 15. Festival Dobrog Pastira!", poručio je predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja Varaždinske biskupije vlč. Siniša Dudašek.