Od:
Do:

Najnoviju emisiju "U svjetlu vjere" Ureda za pastoral u medijima pogledajte u programu Vtv televizije u subotu 1. svibnja

Najnoviju emisiju "U svjetlu vjere" Ureda za pastoral u medijima pogledajte u programu Vtv televizije u subotu  1. svibnjaVARAŽDIN, 1. 5. 2021.
Prvi dan mjeseca svibnja, mjeseca posvećenog BDM, ujedno je i prva subota kada u programu Vtv televizije možete pogledati emisiju U svjetlu vjere koju proizvodi Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Od reportaža s događaja proteklog mjeseca donosimo onu s primanja sakramenta krštenja, prve pričesti i svete potvrde polaznika Centra "Tomislav Špoljar" koji su sakramente primili u Varaždinskoj katedrali. Zatim, posjetili smo prvu samostalnu izložbu Eve Vukine u Čakovcu "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu". A biskupijska knjižnica Varaždin izložbom "Biblija kao lijek" pridružila se obilježavanju Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

U emisiji U svjetlu vjere također najavljujemo događaje iz života Varaždinske biskupije koji nas očekuju u svibnju: Pobožnost "5 prvih subota" i hodočasničku godinu u Molvama te Duhovnu obnovu za mlade uoči Duhova.

Osim toga tu su i stalne rubrike emisije: Razgovor s povodom u kojem nam je gošća akademska slikarica Eva Vukina, zatim Živo kamenje Crkve u kojoj vas pozivamo da upoznate Marka Kolareka; te Glazbene minute - premijerno na Vtv televiziji moći ćete pogledati treći video spot, skladbu Svećenik uvijeke, s novog albuma "U sveti čas" vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika.

U rubrici Kulturna baština predstavljamo Kapelu sv. Duh Progorec.


Emisiju U svjetlu vjere pogledajte u programu Vtv televizije u subotu 1. svibnja s početkom u 13.15 sati. Ukoliko propustite, sve emisije Ureda za pastoral u medijima Varaždinske biskupije možete pronaći na YouTube kanalu Varaždinske biskupije. Pozivamo vas da se na njega i pretplatite (subscribe), besplatno je.