Od:
Do:

Javni natječaj za nabavu hrane u projektu "PLUS III" fonda europske pomoći za najpotrebitije

Javni natječaj za nabavu hrane u projektu "PLUS III" fonda europske pomoći za najpotrebitijeVARAŽDIN, 12.9.2022.
Caritas Varaždinske biskupije objavljuje Obavijest o nabavi hrane i Dokumentaciju za nadmetanje s pripadajućim dokumentima za projekt „Pružanjem pomoći ubLažavamo našim sUgrađanima životni statuS-PLUS III" Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

Naime, cilj projekta doprinijeti ublažavanju najgorih oblika siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći najpotrebitijim osobama (hrane) te pružanjem popratnih mjera koje će doprinijeti boljem socijalnom uključivanju najpotrebitijih osoba.

Vrijeme trajanja projekta je 12 mjeseci, a ciljane skupine su: primatelji zajamčene minimalne naknade, osobe s invaliditetom, višečlane obitelji bez zaposlenih osoba ili sa samo jednom zaposlenom osobom, umirovljenici s minimalnim mirovinama i beskućnici.

U sklopu projektnih aktivnosti Caritas provodi postupak nabave hrane. Dokumentacija za nabavu hrane objavljena je na službenoj stranici Fonda europske pomoći za najpotrebitije (www.fead.hr) te se nalazi u stranici „Dokumenti", u dijelu „Javno nadmetanje", a može se izravno preuzeti i na poveznici.