Od:
Do:

Izvještaje, svjedočanstva, najave događaja - donosi nova emisija "U svjetlu vjere" prve subote u lipnju

Izvještaje, svjedočanstva, najave događaja - donosi nova emisija "U svjetlu vjere" prve subote u lipnjuVARAŽDIN, 4. 6. 2021.
Prve subote u mjesecu emitira se mjesečna emisija "U svjetlu vjere" koja i ovog puta donosi brojne i raznolike teme u nekoliko rubrika. Najprije predstavljamo najnoviju uslugu Obiteljskog centra Varaždinske biskupije - psihološku pomoć, što nam je bio i povod za razgovor s psihologinjom Obiteljskog centra Petrom Mališa.  

Potom slijede izvještaji s pojedinih događaja u mjesecu svibnju: Duhovne obnove za mlade, koncerta "Kod Grgura", devetnice Duhu Svetom u Ivancu te "Trenutka za Mariju" - glazbeno-meditativnog programa u varaždinskoj katedrali posvećenog blaženoj djevici Mariji.

U rubrici Živo kamenje Crkve ovog puta razgovarali smo s Damjanom Klemenčićom - skautom, profesorom matematike i fizike te školovanim glazbenikom.

Glazbene minute i ovog puta ispunio je "naše gore list" koji je na duhovnoj glazbenoj sceni već pune 22 godine, a skladao je i himnu povodom papinog phoda Sarajevu 2015. godine te ju izveo uživo pred 65 tisuća ljudi. To je Antonio Tkalec.

Osim toga u emisiji najavljujemo događaje u Varaždinskoj biskupiji kroz mjesec lipanj: svećeničko ređenje đakona Petra Krašeka, proslavu Antunova na čakovečkom Jugu gdje će središnju misu predslaviti mons. Giorgio Lingua te podsjećamo na Zavjetno hodočašće Varaždinaca Majci Božjoj Bistričkoj prvog vikenda u srpnju.

Emisiju "U svjetlu vjere" ne propustite pogledati u subotu 5. lipnja, na Varaždinskoj televiziji (Max Tv - kanal 806, Opti Tv - kanal 605) od 13.15h te na YouTube kanalu Varaždinske biskupije. Na njega se moguće besplatno pretplatiti.