Od:
Do:

Trodnevnica i proslava zaštitnika župe svetoga Franje Asiškog – Ferenčevo u Velikom Bukovcu

Trodnevnica i proslava zaštitnika župe svetoga Franje Asiškog –  Ferenčevo u Velikom BukovcuVELIKI BUKOVEC, 1. – 4.10.2022.
Župljani Župe svetoga Franje Asiškog u Velikom Bukovcu trodenvnom duhovnom obnovom pripremat će se za Ferenčevo – proslavu svetkovine sv. Franje Asiškog, svog nebeskog zaštitnika 4. listopada.
 
Trodnevnica započinje u subotu 1. listopada. Svetu misu u 19.00 sati predvodi vlč. Kristijan Stojko,  župnik u župi Presvetog Trojstva u Ludbregu, a na misi će pjevati domaći Zbor mladih IHTHIS.
U nedjelju 2. listopada misno slavlje u 17.00 sati predvodi vlč. Matija Vonić, župnik u
župi sv. Elizabete Ugarske u Jalžabetu. Na misi će pjevati župni zbor sv. Elizabeta, Jalžabet.
U ponedjeljak 3. listopada svetu misu u 18.00 sati predslavi fra. Franjo Jasenović, otac franjevac iz samostana u Koprivnici. Na kraju mise biti će obred preminuća sv. Franje.
 
Na župnu svetkovinu sv. Franje Asiškog, u utorak 4. listopada u 8.00 sati biti će sveta misa za domaćice, a u 11.00 sati svečano misno slavlje predvodi mons. Milan Stipić grkokatolički biskup Križevačke biskupije u zajedništvu svećenstva Ludbreškog dekanata. Na misi će pjevati župni zbor. U  17.00 sai biti će služena sveta misa zahvalnica, a pjesmu će animirati Zbor mladih IHTHIS.