Od:
Do:

Paljenje svijeća na adventskom vijencu ispred varaždinske katedrale

VARAŽDIN, 27. 11. 2021.
Na početku došašća ispred varaždinske katedrale bit će postavljen adventski vijenac te će se uoči svake nedjelje došašća održati molitveno slavlje s navještajem Božje riječi i paljenjem svijeća.

U subotu, 27. studenoga u 18.30 sati, uoči Prve nedjelje došašća, molitvu će predvoditi i vijenac blagosloviti varaždinski biskup Bože Radoš, a u pjevanju će sudjelovati Zbor mladih „Svjetlo svijeta“ Župe sv. Marije Magdalene iz Ivanca.

Sljedeće subote, 4. prosinca u 18.30 sati, uoči Druge nedjelje došašća, molitvu će voditi vlč. Petar Krašek, župni vikar u Ludbregu, a pjevat će Pjevačko društvo mladih „Trinitas“ iz Ludbrega.

Uoči Treće nedjelje došašća, 11. prosinca u 18.30 sati, molitvu će voditi fra Goran Malenica gvardijan Franjevačkog samostana u Varaždinu, a pjevanje će predvoditi FRAMA Varaždin.

Posljednje subote, uoči Četvrte nedjelje došašća, 18. prosinca u 18.30 sati molitvu će predvoditi preč. Franjo Biškup, duhovnik sestara uršulinki, dok će pjevati Zbor katoličke osnovne škole „Uršuline zvijezdice“.