Od:
Do:

Humanitarni koncerti popularne klasične glazbe za Marijine obroke

Humanitarni koncerti popularne klasične glazbe za Marijine obrokeVARAŽDIN / ČAKOVEC,  5. i 6. 5. 2019.
Dva humanitarna koncerta popularne klasične glazbe za organizaciju Marijini obroci održat će se u nedjelju 5. svibnja u 20 sati u Varaždinskoj katedrali i u ponedjeljak, 6. svibnja u 20 sati u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu na jugu.

Uz Varaždinski komorni orkestar nastupit će sopranistica Monika Cerovčec, dječji zbor "Uršuline zvjezdice" Katoličke osnovne škole Varaždin, klapa Stridonne, muški i mješoviti zbor župe sv. Juraj na Bregu, zbor „Via" i mješoviti zbor Chorus angelicus.

Marijini obroci su, zahvaljujući donacijama Varaždinaca na koncertima u proteklih 9 godina, sagradili školsku kuhinju u selu Hondji u Beninu. Broj djece koja pohađaju školu popeo se s 430 na 554 otkad je sagrađena kuhinja. Naime, sad djeca ne moraju tražiti hranu već svaki dan u školi dobivaju topli obrok pa zbog toga i dolaze u školu, što im pruža nadu u bolju budućnost.

Ulaz na koncert je slobodan, a program možete pogledati ovdje. Svojim dobrovoljnim prilozima omogućit ćete svakodnevni topli obrok za 554 djece u OŠ Hondji u Beninu,gdje su Marijini obroci, zahvaljujući vama, otvorili školsku kuhinju.