Od:
Do:

4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Ludbregu

LUDBREG, 21. i 22. 5. 2022.
Pod geslom „Od koljena do koljena dobrota je Tvoja (usp. Lk 1, 50)“. u Ludbregu će 21. i 22. svibnja biti održan 4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji.

Ovaj susret vrhunac je ciklusa obiteljskog pastorala posvećenog starijim osobama, međugeneracijskoj solidarnosti te poslanju djedova i baka. Osluškujući poticaje pape Franje došlo se do tematske smjernice susreta „Starije osobe i plodovi Duha Svetoga“.

U subotu 21. svibnja program u Zavjetnoj kapeli u Ludbregu započinje u 18 sati uz izravni prijenos na Youtube kanalu Varaždinske biskupije i programu VTV televizije. Kroz program će voditi Diana Tikvić i Branimir Gubić, a sudjelovat će predstavničke obitelji iz svih nad/biskupija.

U nedjelju, 22. svibnja, molitveno-glazbeni program u svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu započet će u 10 sati kao uvod u euharistijsko slavlje s početkom u 11 sati koje će predslaviti varaždinski biskup Bože Radoš u zajedništvu s većinom hrvatskih biskupa, svećenika, a očekuje se i veliki broj obitelji iz čitave Hrvatske.