Od:
Do:

ZAJEDNO U MOLITVI S MISIONARIMA

ZAJEDNO U MOLITVI S MISIONARIMA
























UGANDA, 29. 8. 2023.
Bez obzira na kojem kraju svijeta se nalazimo, molitva nas povezuje i udaljenost ne postoji.
 
Jednom prilikom naš misionar u Ugandi, don Jakoslav Banić istaknuo je da smisao kršćanskog života jest borba za Krista i istinu te da je potrebno pronaći Gospodina u sebi da bismo ga mogli donijeti drugima. U ožujku ove godine, don Jakoslav je otputovao u Ugandu kako bi služio najsiromašnijima od siromašnih i bio Isusov glasnik. Međutim, nije zaboravio na nas i svakodnevno nosi nas u molitvi.
 
U srijedu 30. kolovoza don Jakoslav nas poziva na molitveno zajedništvo te će tog dana ujutro već u 5 sati slaviti svetu misu i prikazati za prijatelje misija u domovini i čitatelje Radosne vijesti, a uvečer u 18 sati molit će svetu krunicu. Udružimo se u molitvi i budimo povezani Božjom riječju.
 
Naši misionari i misionarke nose nas u mislima i molitvi. Međutim, svaki mjesec netko od misionara ili misionarki poziva na molitveno zajedništvo te u svojoj zajednici moli za dobročinitelje i prijatelje misija u domovini. Ne zaboravimo da nas kroz molitvu Bog jača i kako je velika važnost i snaga našeg molitvenog zajedništva. Osjećamo kao da nismo u potpunosti svjesni koliko se naše srce raduje kad se molitvom oslonimo na Boga i zato pozivamo sve da se odazovu ovom pozivu na molitvu u zajedništvu s našim misionarom don Jakoslavom.
 
Molitva je najveći dar koji svatko od nas može dati i zato neka ne prođe dan, a da se u svojim molitvama ne sjetimo našim misionara i misionarki. Molitve u kojima smo sjedinjeni s našim misionarima i misionarkama imaju nakanu i da izmolimo snagu i blagoslov za uspješan rad misionara i misionarki u svjedočenju Isusove ljubavi. Ljudskim silama i umu često su nedokučivi putovi Gospodnji kojima kroči k pojedinoj duši ili pojedina duša k njemu. Zato i molimo da nađe put do onih duša koje ga još nisu upoznale.
 
Budimo ustrajni u molitvi, i dok misionari i misionarke mole za nas, mi molimo za njih. Dobri Bog će blagosloviti naše molitve i rad naših misionara i misionarki.
 
 
Zahvaljujemo za svu ljubav koju iskazujete našim misionarima i misionarkama svojim žrtvama, molitvama i darovima. Neka vam Gospodin obilno uzvrati!

www.misije.hr
Želite li i donacijom pomoći djelovanje naših misionara, možete to učiniti prema podacima kako slijedi: IBAN: HR6323600001101542876; Svrha: MOJ DAR ZA MISIJE; SWIFT: ZABAHR2X.
 
Posjetite stranicu www.misije.hr i pratite aktivnosti Nacionalnoga misijskog ureda na društvenim mrežama: www.facebook.com/missioHR i www.instagram.com/misije.hr. Za sve dodatne informacije slobodno se javite Nacionalnomu misijskom uredu u Zagrebu na telefon: 01/ 56 35 055 ili e-adresu: missio.croatia@misije.hr


Slika
Slika
Slika
Slika