Od:
Do:

Proslava sv. Leopolda Bogdana Mandića u Koprivnici

Proslava sv. Leopolda Bogdana Mandića u KoprivniciKOPRIVNICA, 9. - 12. 5. 2024.
Župa sv. Leopolda Bogdana Mandića u Koprivnici proslavit će svog nebeskog zaštitnika u nedjelju 12. svibnja 2024. kada će svečano euharistijsko slavlje u 11 sati predslaviti varaždinski biskup Bože Radoš, u Pastoralnom centru Župe, Zagorska 17c.

Za tu proslavu priprema se trodnevnom duhovnom pripravom od četvrtka 9. svibnja do subote 12. svibnja svakodnevnom svetom misom također u Pastoralnom centru od 19 sati. Također, uoči misnih slavlja, od 18.25 bit će svibanjska pobožnost i ujedno prilika za svetu ispovijed.

Prvog dana trodnevnice misu će predslaviti župnik u Nedelišću preč. Ivan Herceg, zatim drugog dana, u petak 10. svibnja župnik iz Virja vlč. Marijan Kovačić te posljednjeg dana trodnevne duhovne priprave euharistijskim slavljem će predsjedati župnik Župe sv. Fabijana i Sebastijana u Varaždinu preč. Ivica Cujzek.

Na samu župnu svetkovinu, u nedjelju 12. svibnja, osim euharistijskog slavlja u 11 sati bit će slavlje svete mise u u 8 sati u kapeli u Vinogradskoj ulici, koje će predslaviti preč. Dominik Vukalović, domaći župnik i dekan Koprivničkog dekanata.