Od:
Do:

Humanitarni koncert uz promociju nosača zvuka "U Sveti čas - vlč. Tihomir Kosec i suradnici"

Humanitarni koncert uz promociju nosača zvuka "U Sveti čas - vlč. Tihomir Kosec i suradnici"VARAŽDIN, 30. 4. 2021.
Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije na čelu s predstojnikom vlč. Tihomirom Kosecom s velikom radošću i zahvalnošću najavljuje humanitarni koncert uz promociju nosača zvuka "U Sveti čas - vlč. Tihomir Kosec i suradnici" koji će se održati u subotu, 8. svibnja 2021., u 19:30 sati u Pastoralnoj dvorani bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Knegincu, uz poštivanje svih epidemioloških mjera vezanih uz još uvijek postojeću covid-19 pandemiju.

Prijenos humanitarnog koncerta i promocije možete pratiti na Youtube kanalu Pastoral mladih Vž i na Facebook stranici Ureda Mladi Varaždinske biskupije.

Cijena nosača zvuka je 80 kuna, a sav novac prikupljen od prodaje ovog nosača zvuka ići će u humanitarne svrhe za potrebe „Obitelji 5+“ (obitelji s petero i više djece Sisačke biskupije) pogođene nedavnim potresima o kojima skrbZaklada za obitelji Sisačke biskupije „Kardinal Franjo Kuharić“ i Ured za pastoral braka i obitelji. 
 
Vaš primjerak moći ćete nabaviti i u Uredu (mail: mladi@biskupija-varazdinska.hr) ili na porti biskupijskog ordinarijata (Pavlinska 4, Varaždin), a svoj prilog u visini cijene nosača zvuka (ili više) možete uplatiti na žiro račun biskupijske zaklade "Kardinal Franjo Kuharić": HR1724070001100348541 (OTP banka), s naznakom "Za obitelji".