Od:
Do:

Proslava svete Ane i 25. obljetnice blagoslova crkve u Hlapičini

HLAPIČINA, 26. - 29. 7. 2018.
Od četvrtka do nedjelje, 26. do 29. srpnja, u Hlapičini, na području Župe Svetog Martina na Muri, bit će održana proslava proštenja svete Ane i blagoslova crkve svete Ane u ovom međimurskom mjestu u sklopu grada Murskog Središća.

U četvrtak 26. srpnja u 18 sati svetu će misu predvoditi vlč. dr. Kristijan Kuhar, župnik u Štrigovi. Nakon mise uslijedit će tribina o crkvi sv. Ane, a večer će biti zaključena druženjem na obližnjem igralištu NK Mura.

U petak 27. srpnja večernju misu u 18 sati će predvoditi vlč. Tihomir Ciglar, a nakon mise uslijedit će koncert Dominika Padarića i gostiju. U subotu 28. srpnja u 20,30 sati svetu misu će predvoditi mons. Antun Perčić, generalni vikar Varaždinske biskupije, inače rodom iz Župe Svetog Martina na Muri. Nakon euharistije vjernici će moći sudjelovati u procesiji sa svijećama.

U nedjelju 29. srpnja u 11 sati bit će slavljena koncelebrirana sveta misa koju će predvoditi mons. Juraj Jezerinac, biskup u miru. Poslijepodne, od 17,30 sati, odigrat će se nogometna utakmica između selekcije svećenika i veterana NK Mure iz Hlapičine.